НАМАЛИ ВЪЗПАЛЕНИЯТА В ТЯЛОТО ПОДСИЛИ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА Открий силата на Куркумата и Джинджифила

5/5

От 500+ отзива

ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА ТУК

Над 15,000 Доставени Поръчки

14 Дни Срок за Връщане

Не Съдържа ГМО

НАМАЛИ ВЪЗПАЛЕНИЯТА В ТЯЛОТО ПОДСИЛИ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА Открий силата на Куркумата

ВИЖ НАМАЛЕНИЯТА ТУК 5/5

От 500+ отзива

Над 15,000 Доставени Поръчки

14 Дни Срок за Връщане

Не Съдържа ГМО

Бисер Стоев

16.04.2020г.

5/5

Доволен съм от ефекта на продукта. И преди съм си купувал, но все забравях да върна обратна връзка.
Подарявал съм и на възрастен човек с хронични възпаления и усети ефект още на втория ден 🙂

Причина #1 заради, която ще харесате тази добавка

Формулата ни за успех е проста.

Включваме само НАЙ-ВАЖНИТЕ съставки в нашия продукт.

Те са органичен корен от куркума, екстракт от органичен джинджифил, допълнително добавен куркумин и BioPerine, който е патентованият стандартизиран екстракт от зърна на БИО черен пипер съдържащ пиперин.

Той увеличава с до 2000% абсорбацията на куркумина, който е основната съставка бореща се с инфекциите и възпаленията!

са вече тук. Спести до 55 лева Днес. Количествата са ограничени

Маргарита Хранова

НИЕ, от Proof Nutrition, използваме технология, която прави куркумата много по-ефективна и благоприятства в над 10х пъти по-висока степен нейното усвояване от организма!

1 КУТИЯ

1 кутия - 120 капсули (стига за един месец)

36лв

(8% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 8% НАМАЛЕНИЕ

2 КУТИИ

2 кутия - 240 капсули (стига за 2 месеца)

68лв

(10% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 10 ЛВ НАМАЛЕНИЕ

3 КУТИИ

3 кутии - 360 капсули (стига за 3 месеца)

90лв

(20% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 27 ЛВ НАМАЛЕНИЕ

5 КУТИИ

2 кутия - 240 капсули (стига за 2 месеца)

140лв

Спести 55лв (30% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 55 ЛВ НАМАЛЕНИЕ

Количествата са ограничени

ПРОМО ПАКЕТИ ТУК

Защо се усвоява много по-добре?

БиоПерин® е патентoваният стандартизиран екстракт от зърна на био черен пипер, съдържащ пиперин, който увеличава с до 2000% абсорбацията на куркумина, която е основната съставка бореща се с инфекциите и възпаленията.Без БиоПерин® по-голямата част от куркумина просто ще премине неактивно през вашата храносмилателна система и без да достави нужния ефект и полза за здравето. В комбинация с добавеният от нас джинджифил, тази формула се превръща в една от най-добрите на пазара с доказан лечебен ефект. Защо куркумата е едно от най-мощните природни средства на планетата?Куркумата е растение, което има много дълга история в медицината, датираща от близо 4000 години. Съвременната медицина обаче започва да признава лечебното действие на куркумата след повече от 3000 публикации и проучвания, посветени на силата на куркумата през последните 25 години.Част от Доказаните Ползи:

Помага за защита на мозъчните клетки

Куркумата намалява един от основните фактори за загуба на паметта - мозъчната плака. Куркуминът повишава нивата на мозъчния невротрофичен факткор BDNF (вид хормон на растежа, действащ в мозъка), който увеличава деленето и мултиплицирането на нови неврони и се бори срещу дегенеративните процеси в мозъка.

Подкрепя здравословна сърдечно-съдова функция

Тъй като предотвратява струпването на тромбоцити, куркумата може също така да предотврати образуването на кръвни съсиреци по стените на артериите. Тя може да намали лошия холестерол – LDL и общите нива на холестерола в кръвта. Създава усещане за сияеща кожа

Изследванията показват, че куркума инхибира ключовия ензим (еластаза), който намалява образуването на еластина. Еластинът, заедно с колагена, е протеинът, необходим за гладка и еластична кожа.

Подпомага борбата с диабета

Лечебната куркума контролира инсулиновите нива в кръвната плазма, намалява инсулиновата резистентност, подпомага преноса на глюкоза към клетките и подобрява действието на лекарствата за диабет. Притежава естествено противовъзпалително и антиоксидантно действие

Хроничните възпаления имат отношение за развитието на много от съвременните болести. Куркуминът в куркумата може да потисне много молекули, за които е известно, че играят роля при възпалителните процеси.

Помага за поддържането на добро настроение и се бори срещу депресиятаИзследванията показват забележими и обещаващи резултати с куркума за поддържане на балансирано настроение. Куркуминът може да засили нивата на невротрансмисерите серотонин и допамин, отговорни за щастието. Спомага за детоксикацията на организмаКуркумата стимулира черния дроб, повишавайки способността му да детоксикира тялото от токсини, метали, тежки метали и други отрови.

Оказва благотворно влияние върху редуцирането на теглото

Съдържащите се в куркумата полифеноли съдействат за ускорено разграждане на мазнините в тялото, предотвратяват отлагането им или активират мастните депа за енергийна трансформация.Какво получавате с нас?2 пъти повече в една дневна доза на сравнение с други подобни продукти на пазара!!! Ние сме толкова уверени в качеството и концентрацията на нашия продукт, че ако намерите друг продукт със същото съдържание на пазара, НИЕ ще Ви го дадем на цената, на която сте го намерили

Доказано Ефективни Съставки

Екстракт от Корена на КуркумаУкрепва имунната система, облекчава болките в ставите и костите, притежава мощен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект. Куркумата подпомага функцията на черния дроб и по добрява храносмилането.

Екстракт от Корена на Джинджифил

Стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините, подсилва имунитета и допринася за поддържане на нормалното функциониране на храносмилателната система. Джинджифилът също притежава противовъзпалителни свойства, поради тази причина, консумирани заедно с куркумата имат синергично действие.

Екстракт от БиоПерин® (Екстракт от Черен Пипер) Единственият източник на пиперин, който е бил подложен на клинични проучвания в САЩ, за да обоснове неговата безопасност и ефикасност за хранителна употреба и спомогне усвояването на екстрактите от куркума с до 2000%. ПРОМО ПАКЕТИ ТУК

Препоръчителна дневна доза:

По 2 капсули, два пъти на ден, 20-30мин преди хранене с една чаша вода

Покупката Ви е напълно сигурна с нас.
Гаранция за връщане на парите в срок от 14 дни

Убедени сме в качеството на нашите продукти и заради това Ви предоставяме 14-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че в рамките на 2 седмици след закупуване ще можете да си получите парите обратно!

1 КУТИЯ

1 кутия - 120 капсули (стига за един месец)

36лв

(8% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 8% НАМАЛЕНИЕ

2 КУТИИ

2 кутия - 240 капсули (стига за 2 месеца)

68лв

(10% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 10 ЛВ НАМАЛЕНИЕ

3 КУТИИ

3 кутии - 360 капсули (стига за 3 месеца)

90лв

(20% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 27 ЛВ НАМАЛЕНИЕ

5 КУТИИ

2 кутия - 240 капсули (стига за 2 месеца)

140лв

Спести 55лв (30% НАМАЛЕНИЕ)

ПОРЪЧАЙ С 55 ЛВ НАМАЛЕНИЕ

Внимание: Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителния дневен прием. При бременност, кърмене или заболяване препоръчваме да се консултирате с личния си лекар.

Copyright © 2018 - 2022 - Прууф Нутришън България.

Всички Права Запазени

X
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram