Proof Nutrition

Куркума с Куркумин, Джинджифил и БИО Черен Пипер (BioPerine)

Куркумата е растение, което има много дълга история в медицината, датираща от близо 4000 години. Съвременната медицина обаче започва да признава лечебното действие на куркумата след повече от 3000 публикации и проучвания, посветени на силата на куркумата през последните 25 години.

Не може да добавите "Куркума с Куркумин, Джинджифил и Био Черен Пипер (БиоПерин®) - 1 Кутия" към количката, защото е изчерпан.
Не може да добавите "Куркума с Куркумин, Джинджифил и Био Черен Пипер (БиоПерин®) - 2 Кутии" към количката, защото е изчерпан.
Не може да добавите "Куркума с Куркумин, Джинджифил и Био Черен Пипер (БиоПерин®) - 3 Кутии (20% OFF + безплатна доставка)" към количката, защото е изчерпан.
Този код за отстъпка е изтекъл.

Изберете

Вашите Данни

Адрес за Доставка

(до офис на Спиди / Еконт или до Адрес)

България

Вашата Поръчка

Продукт
Общо
Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 • Помага за защита на мозъчните клетки

  Куркумата намалява един от основните фактори за загуба на паметта – мозъчната плака. Куркуминът повишава нивата на мозъчния невротрофичен факткор BDNF (вид хормон на растежа, действащ в мозъка), който увеличава деленето и мултиплицирането на нови неврони и се бори срещу дегенеративните процеси в мозъка.

 • Притежава естествено противовъзпалително и антиоксидантно действие

  Хроничните възпаления имат отношение за развитието на много от съвременните болести. Куркуминът в куркумата може да потисне много молекули, за които е известно, че играят роля при възпалителните процеси.

 • Подкрепя здравословна сърдечно-съдова функция

  Тъй като предотвратява струпването на тромбоцити, куркумата може също така да предотврати образуването на кръвни съсиреци по стените на артериите. Тя може да намали лошия холестерол – LDL и общите нива на холестерола в кръвта.

 • Помага за поддържането на добро настроение и се бори срещу депресията

  Изследванията показват забележими и обещаващи резултати с куркума за поддържане на балансирано настроение. Куркуминът може да засили нивата на невротрансмисерите серотонин и допамин, отговорни за щастието.

 • Създава усещане за сияеща кожа

  Изследванията показват, че куркума инхибира ключовия ензим (еластаза), който намалява образуването на еластина. Еластинът, заедно с колагена, е протеинът, необходим за гладка и еластична кожа.

 • Спомага за детоксикацията на организма

  Куркумата стимулира черния дроб, повишавайки способността му да детоксикира тялото от токсини, метали, тежки метали и други отрови.

 • Подпомага борбата с диабета

  Лечебната куркума контролира инсулиновите нива в кръвната плазма, намалява инсулиновата резистентност, подпомага преноса на глюкоза към клетките и подобрява действието на лекарствата за диабет.

 • Оказва благотворно влияние върху редуцирането на теглото

  Съдържащите се в куркумата полифеноли съдействат за ускорено разграждане на мазнините в тялото, предотвратяват отлагането им или активират мастните депа за енергийна трансформация.

 • Бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни!

 • 100% Гаранция за връщане на парите рамките на 14 дни!

Отзиви от клиенти

Имам диагностициран артрит на двата лакътя на ръцете. Опитах всякакви добавки, но без резултат. От както почнах да приемам този продукт болките напълно отшумяха. Силно ви го препоръчвам.

Тончо Димитров - 02 януари, 2019

Взимам 2 капсули всяка сутрин и болките в колената почти изчезнаха.

Румяна Петкова - 20 декември, 2018